Hvad er halal ?

Hvad er og betyder halal? Og hvorfor er et stigende antal danskere imod det?

For 10-15 år siden, var halal ikke noget, man beskæftigede sig med eller hørte ret meget om. Men i takt med den stigende indvandring og den snigende islamisering af det danske samfund, er halal blevet et stor spiller i den danske økonomi og forbrug – trods mange danskere slet ikke ønsker at støtte dette foretagende.

Halal handler ikke kun om, at det er en rituel slagtemetode! Det handler også om, hvad du støtter hver gang du køber et halal certificeret produkt.

Du betaler en muslimsk skat, som sandsynligvis bruges til at finansiere udbredelse af islam. Man kunne også kalde det for en muslimsk kirkeskat…

Det saudiarabiske regime har dikteret, at danske virksomheder skal betale til Muslim World League (MWL), hvis virksomhederne vil eksportere til dem.

Muslim World Leagues er dannet for at sprede den saudiarabiske fortolkning af islam globalt!

Et middelalderligt “ordensreglement”, der minder en del om de religiøst betingede forbud og påbud, som Taleban-militsen indførte, da den var ved magten i Afghanistan.

Muslim World Leagues går bl.a. ind for kvindeundertrykkelse, dødsstraf til homoseksuelle, afskaffelse af demokrati, og som i øvrigt er imod religionsfrihed. Holdninger der, set fra et vestligt perspektiv, er meget problematiske og fuldstændig uacceptable.

Halal, som altså er et af kravet fra MWL, er i løbet af de seneste 10 – 15 år blevet en integreret del af dansk fødevareproduktion.

Der er mange eksempler på, hvorledes halal er integreret i Danmark:

Næsten 100% af de danske kyllinger, der slagtet i dag, er halal-slagtet! En del af okse- og lammekødet i køledisken er også halal. Som kristen fejrer vi Jesus fødsel; vi fejrer jul – MEN juleaften sidder vi og spiser en halal certificeret juleand…

Pengene, der betales til Muslim World Leagues, er altså i sidste ende med til at finansiere en propaganda maskine. Penge DU betaler hver gang du køber et halal certificeret produkt!

Måske tænker du ikke engang over det, eller er opmærksom på, når du køber et halal produkt?

Halal-afgiften er pålagt rigtig mange varegrupper. Det være sig lam, kylling, oksekød, mælk, smør, husblas, kage, citronsyre, kosmetik, sodavand, slik og MANGE andre grupper. Desuden er mange produkter slet ikke halal mærket, til trods for, at de er halal cartificeret!

En del af det halalslagtede kød indgår i hakket oksekød til det danske marked, men Danish Crown “kan” ikke oplyse i hvor stort et omfang det sker… Dvs. meget af det halal-slagtede oksekød ender som hakket oksekød i køledisken!

Selv i IKEA´s café er det halal… Tidligere kunne du købe en kogt pølse – lavet af svinekød – til en femmer. Nu er pølsen lavet af halal-slagtet kylling og kalkun – af hensyn til de muslimske kunder…
Og således findes der læssevis af andre eksempler.

Halal er for kristne, som svinekød er for muslimer ..
Det står klart og tydeligt i Korinterbrev 10..: “…Offerkød er mod den kristne tro..”

I følge analysevirksomheden, Thomson Reuters, vil det globale marked for halal i 2018 udgøre 9000 milliarder kroner!
Det svarer til 17,4 procent af det samlede globale fødevaremarked!

Gad vide hvor stor en andel Danmark bidrager med…?

Som demokratisk samfund skal vi tage hensyn til minoriteten – men minoriteten skal og bør ikke dominerer majoriteten!